Green Airlines annuleert alle vluchten vanaf Eelde

nieuws
German Airways - Embraer ERJ-190 - Foto: Raimond Spekking / CC BY-SA 4.0 (via Wikimedia Commons), CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=89199697

Green Airlines annuleert alle vluchten vanaf Groningen Airport Eelde. Reden is dat het bedrijf de samenwerking stopt met German Airways. Dat meldt de website upinthesky.nl.

Doordat de samenwerking met German Airways stopt heeft het bedrijf geen toestellen meer om lijnvluchten uit te kunnen voeren. Green Airlines huurde twee Embraer E190’s. Met deze toestellen zou men vanaf september gaan vliegen op het Finse Turku. Op dit moment is de luchtvaartmaatschappij druk bezig om een nieuwe samenwerkingspartner te zoeken.

Green Airlines is een zogeheten virtuele luchtvaartmaatschappij. Dit betekent dat ze zelf alleen de ticketverkoop en de marketing doen en voor de vluchten samenwerkingen aan gaat met andere bedrijven. Het bedrijf zag vorig jaar het levenslicht en heeft als doel om de Europese luchtvaart duurzamer maken.

Deel dit artikel: