Testen voor reizigers weer mogelijk bij GGD Groningen

nieuws
Foto: Publiek Domein

Vanaf dinsdag neemt de GGD Groningen weer testen af, voorafgaand aan een reis. Dat heeft de gezondheidsdienst maandagmiddag laten weten.

De afgelopen dagen was dit soort testen niet mogelijk, omdat het laboratorium wat de testen verwerkt, te maken had met een storing. Hierdoor kon men niet op tijd de testresultaten leveren. Daardoor duurde het soms meer dan twee dagen voordat mensen hun uitslag hadden.

Volgens de GGD zijn de  problemen nu opgelost. “Check wel eerst welke test er wordt gevraagd voor het land van je bestemming en de landen waar je doorheen reist”, zo schrijft de GGD. “Dit doe je op de website van Wijs Op Reis. Daarna kun je, via Testen voor je Reis, een afspraak inplannen.”

Deel dit artikel: