Noorderzon gaat door: ‘Kleiner, veilig en verantwoord, maar wel herkenbaar’

In het Noorderplantsoen en op verschillende locaties in de binnenstad wordt van 12 t/m zondag 22 augustus’ een ‘kleiner maar herkenbaar’ Noorderzon gehouden. Dat maakte de organisatie dinsdagochtend bekend.

Volgens de organisatie gaan de zomermaanden er steeds hoopvoller uitzien, als het gaat om de coronacrisis. “Door het hogere vaccinatietempo en de opkomst van sneltesten lijkt er na juni steeds meer mogelijk te gaan worden”, zo stelt de organisatie. Maar hoe het festival er precies uit gaan zien, blijft nog wel afwachten. De organisatie van het festival blijft onder voorbehoud van toestemming van de overheid.

Noorderzon keert dit jaar ook weer terug naar het Noorderplantsoen, waar één van de meest in het oog springende acts het Australische circusgezelschap Circa zal zijn. Met de voorstelling Bounce! geeft Circa een voorstelling in een door bekende architecten ontworpen tent.

Deel dit artikel: