Voetganger gewond bij verkeersongeluk Peizerweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk op de Peizerweg woensdag aan het einde van de ochtend is een voetganger gewond geraakt. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond de klok van 11.30 uur. “Het gaat om een ongeluk waarbij een auto en een voetganger betrokken zijn”, vertelt Ten Cate. “Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend, maar uit het verhaal dat ik hier hoor blijkt dat de voetganger over de weg liep en daarop is aangereden door een personenauto.” Volgens de fotograaf waren hulpdiensten snel ter plaatse. “Ambulanciers hebben het slachtoffer gecontroleerd. De persoon is daarna meegenomen naar het ziekenhuis.”

Vanwege het ongeluk was de weg tijdelijk afgezet. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: