Robben komt dit kalenderjaar niet meer in actie bij FC Groningen

nieuws
Foto: Joris van Tweel

Arjen Robben speelt deze maand geen wedstrijden meer voor FC Groningen. Dat komt omdat de 36-jarige Bedumer problemen heeft met zijn kuit.

Kuitklachten houden Robben de rest van dit kalenderjaar aan de kant. Volgens FC Groningen kampte de aanvoerder een paar keer met een terugslag.

“Het loopt nog niet zoals ik zou willen”, zo stelt Robben. “We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Ik zal de komende tijd gebruiken om te herstellen en wil heel graag in het nieuwe jaar met het team op het veld staan en wedstrijden gaan spelen.” Of dat gaat lukken, kan Robben nog niet zeggen.

Black Friday-actie

Buiten het werken aan zijn herstel werd Robben ook gevraagd 1.500 shirts te voorzien van zijn handtekening, het gevolg van een Black Friday actie van de club. “Ja, het verraste me nogal dat hiervoor zoveel belangstelling was. Ik wil iedereen die een persoonlijk gesigneerd shirt heeft aangeschaft bedanken.”

Robben ziet de vele verkopen van de shirt als een blijkvan waardering en ook wel als een steunbetuiging. “Door deze actie heb ik inmiddels echter wel meer handtekeningen, dan wedstrijdminuten achter mijn naam staan.”