Forse schade bij verkeersongeluk tussen bromfietser en personenauto

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk zaterdagmiddag op de Bordewijklaan in de wijk de Wijert-Zuid zijn een bromfietser en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. Dat meldt Joey Lameris van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 12.30 uur op de kruising met de Queridolaan. “Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Lameris. “De bromfietser en de personenauto kwamen met elkaar in botsing waarbij er flink wat schade ontstond. Niemand raakte gewond.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Agenten hebben de betrokken partijen geholpen met het invullen van de schadeformulieren.”

Er wordt onderzoek gedaan naar de precieze toedracht. Zowel de bromfietser als de personenauto konden daarna hun weg vervolgen.

Foto: Joey Lameris – 112groningen.nl
Foto: Joey Lameris – 112groningen.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl