Auto en bietenwagen komen met elkaar in botsing op westelijke ringweg

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk zaterdagmiddag op de westelijke ringweg, de N370, zijn een lege bietenwagen en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. Dat meldt Patrick Wind van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 12.40 uur op de rijbaan van Paddepoel richting de Reitdiephaven. “Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Wind. “Bij het ongeluk heeft de personenauto een draai van 180 graden gemaakt en is daarbij tegen de vangrail aangekomen. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Verpleegkundigen van een ambulance hebben de bestuurster gecontroleerd maar zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.”

Het overige verkeer ondervond behoorlijk wat hinder. “Men moet zigzaggend passeren. De auto staat op de linkerrijstrook, de vrachtwagen op de rechterrijstrook, dus het zorgt voor enige hinder.” Rond 13.15 uur kon de vrachtwagen de weg vervolgen. Deze raakte nauwelijks beschadigd. De personenauto is weggesleept door een bergingsbedrijf. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl