Landbouw Vakbeurs niet in MartiniPlaza, maar in Stadspark

nieuws
Foto Andor Heij. Drafbaan

De Landbouw Vakbeurs Groningen wordt dit volgend jaar niet in januari, maar in juli gehouden, Ook heeft de organisatie het evenement verplaatst, van MartiniPlaza naar de drafbaan in het Stadspark.

De organisatie kiest voor de veranderingen, omdat het nieuwe evenemententerrein en het feit dat medio juni het coronavirus (waarschijnlijk) geen roet in het eten gooit. “De LandbouwVakbeurs Groningen het eerste grote agrarische evenement in Nederland is waar iedereen veilig naar toe kan, na 15 maanden “thuis” zitten”, zo stelt de organisatie.

Naast de mogelijkheid om toch face-to-face contact te kunnen hebben, kiest de organisatie ook voor het Stadspark omdat de kosten voor een stand bij een buitenbeurs veel lager zijn dan binnen. “Een extra en welkom voordeel voor de standhouders, na de coronacrisis.”

Deel dit artikel: