Zo zou het Festivalterrein Reitdiep eruit kunnen zien

nieuws

Op het festivalterrein aan bij de Reitdiephaven moet een gebouw met woningen, horeca en een ontmoetingsruimte komen te staan. Dat staat in de eerste nieuwsbrief van de co-creatiegroep voor het festivalterrein, die vrijdagochtend aan wethouder Roeland van der Schaaf werd gepresenteerd.

In de nieuwsbrief worden de plannen voor het zogenaamde Festivalterrein in het Reitdiep gepresenteerd. Binnen de co-creatiegroep voor het terrein, die vanaf begin vorig jaar actief is, maken wijkbewoners, de gemeente, een ontwikkelaar en een architect een passend plan voor nieuwbouwontwikkeling op het zogeheten Festivalterrein aan de Reitdiephaven.  Op dit moment bevindt het project zich in de uitwerkingsfase van het ontwerp en het programma.

Het ontwerp is nog niet definitief bepaald en ook het programma voor het festivalterrein is nog niet klaar. Dat moet volgens de co-creatiegroep in de komende weken duidelijk worden.