Man zit vast op toilet van tankstation

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

De Harense brandweer moest zondagmiddag in actie komen bij een tankstation langs de A28. Op het toilet was een man vast komen te zitten.

De melding van een buitensluiting kwam rond 15.40 uur bij de hulpdiensten binnen die daarop een tankautospuit ter plaatse stuurden. “Het gaat om een tankstation bij de Witte Molen”, vertelt incidentfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl. “Een klant besloot om gebruik te maken van het toilet. Toen hij het toilet weer wilde verlaten bleek dat de deur niet meer van het slot wilde. Brandweerlieden hebben met behulp van redgereedschap de deur weer open gekregen.”

Hoe lang de klant op het toilet vast heeft gezeten is onbekend. Volgens Wind maakt hij het goed.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel: