Economen RUG nemen ‘podcast’ over coronacrisis op vanuit huis

Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor de Nederlandse economie? Welk effect heeft het op de internationale handel? Wat doen consumenten in deze onzekere tijden? Zes economen en marketeers van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen bespreken het in een ‘podcast’ op Youtube.

De deelnemende economen en marketeers zijn verbonden aan de Faculteiten Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen. De deelnemers zijn prof. dr. Steven Brakman (hoogleraar internationale economie), prof. dr. Harry Garretsen (hoogleraar international economics and business), dr. Marijke Leliveld (universitair docent marketing), prof. dr. Bart Los (hoogleraar global economics), en prof. dr. Elmer Sterken (hoogleraar monetaire economie en voormalig Rector Magnificus van de RUG).

De podcast is afgelopen donderdag opgenomen vanaf de thuiswerkplekken van de hoogleraren.