Ravage bij verkeersongeluk op N370: weg afgesloten

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk dinsdagmiddag op de N370, de westelijke ringweg, is een vrachtwagen in botsing gekomen met twee personenauto’s. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 13.40 uur. “Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog onbekend”, vertelt Ten Cate. “Een vrachtwagen is ingereden op twee personenauto’s. Door de klap is een rode personenauto door de bosjes geschoten en op de parallelweg terecht gekomen. Een andere beschadigde personenauto staat nog op de rijbaan. Verschillende politiewagens en een ambulance zijn ter plaatse om hulp te verlenen.”

Volgens politiewoordvoerder José van Gijssel is bij het ongeluk één persoon lichtgewond geraakt. “Vanwege het ongeluk is de N370 in de richting van Zuidhorn voor het verkeer afgesloten. Automobilisten worden omgeleid. Hoe lang deze afsluiting gaat duren is mij onbekend.” Volgens Ten Cate wordt het verkeer omgeleid via Vinkhuizen maar zorgt dit wel voor een lange file. Een bergingsbedrijf heeft de twee personenauto’s en de vrachtwagen geborgen. Nadat de weg was schoongemaakt kon de N370 rond 15.30 uur weer open voor het verkeer.

Later meer.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl