Bestuurder bezorgscooter gewond bij verkeersongeluk binnenstad

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk woensdagavond op de Astraat in de binnenstad is de bestuurder van een bezorgscooter gewond geraakt. Dat melden verschillende incidentenwebsites.

Het ongeluk gebeurde rond 20.45 uur ter hoogte van de kruising met de Westerbinnensingel. “Door nog onbekende oorzaak is de bezorger onderuit gegaan”, vertelt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Behalve de politie werd ook een ambulance opgeroepen. “Dat is vanwege de verwondingen die het slachtoffer heeft opgelopen”, vult Raymond Meter van meterfotografie.nl aan. “De man is gewond geraakt aan zijn been.” Na stabilisatie is het slachtoffer in de ziekenwagen overgebracht naar het ziekenhuis.

De scooter is bij het ongeluk lichtbeschadigd geraakt. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Raymond Meter – meterfotografie.nl