Auto slaat over de kop bij verkeersongeluk

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk zondagavond op Knooppunt Boterdiep is een personenauto over de kop geslagen. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 20.20 uur. “De personenauto kwam vanuit de richting van de N46”, vertelt Ten Cate. “Op het trompetknooppunt wilde bestuurder de afslag nemen richting de N370. Door nog onbekende oorzaak is de auto gaan slippen en via een heuvel, die zich naast de linkerrijstrook bevindt, over de kop geslagen.” Omdat in de 112-meldingen gesproken werd over een auto die over de kop was geslagen werd behalve de politie, een ambulance ook de brandweer gealarmeerd omdat er mogelijk mensen bekneld waren komen te zitten. Dit bleek niet het geval.

Beide inzittenden konden zelfstandig het voertuig verlaten. Wel zijn ze gecontroleerd door het ambulancepersoneel maar men hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de personenauto geborgen. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: