Vier Groningse kroegen in ‘Café Top 100’

nieuws
Foto: Café de Toeter (via FB)

In de jaarlijkse Café Top 100 van horecavakblad Misset Nederland staan dit jaar slechts vier kroegen uit Groningen. Dat is één minder dan een jaar eerder. Welke kroegen in de lijst staan, wordt pas op 18 november bekend.

Vorig jaar stond café ‘De Toeter’ het hoogste op de lijst van alle kroegen in Groningen (18e). Daarnaast stonden De Pintelier (22), Merlot (29), De Oude Wacht (39) en Soestdijk (95) op de lijst.

De Café Top 100 2019 wordt maandag 18 november onthuld in het Hart van Holland in Nijkerk. De 100 cafés die uiteindelijk twee rondes -vakjury-bezoek en mystery visit- overleefd hebben, weten inmiddels dat ze in de lijst staan. Op welke plek dat is, horen ze de 18e.

Om in de Café Top 100 te komen moeten de café’s wel 199 euro of 149 euro betalen. Daarvoor krijgt elk bedrijf uitgebreide rapportages van de anonieme jurybezoeken, die in 3 rondes plaatsvinden.

Deel dit artikel:

  1. Je kunt ook net als de Waterloo voor 50 a 100 euro je opgeven bij een hele kleine non test namelijk de ‘de beste vijf’ , waar ze elk jaar tweede of eerste worden in de categorie ‘ eigen gemaakte friet in papieren zak ‘.
    De Waterloo’s spelen dat non nieuwsbericht weer door aan allerlei media waaronder het OOG dat ook jarenlang dit bericht publiceerde, afgelopen jaar trapte het OOG daar niet meer in blijkbaar. ( tegenwoordig heeft Sikkom die eer )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *