“Er worden echt serieuze cadeaus omgeruild tijdens de Recycle Sint Ruilbeurs!”

oogochtendshow

Vrijdagavond vindt de Recycle Sint Ruilbeurs plaats in het Floreshuis. Wie denkt dat daar lelijke en onaantrekkelijke cadeaus worden aangeboden heeft het mis, want er worden echt serieuze cadeaus omgeruild tijdens de Recycle Sint Ruilbeurs. Dat vertelde organisator Kitsa Pechlivanidis vrijdagochtend in de OOG Ochtendshow.

Want hoewel kinderen vaak erg blij zijn met de cadeaus die ze van Sinterklaas krijgen, blijkt soms dat met een deel van dat speelgoed niet wordt gespeeld. Daarom kan tijdens zo’n Sint Ruilbeurs die cadeaus worden omgeruild voor andere cadeaus. Via een speciale manier komen die dan bij de Sint terecht, die het dan op pakjesavond gaat rondbrengen.

Er worden door het hele land ruilbeurzen georganiseerd en dit inspireerde Kitsa Pechlivanidis om dat ook in Groningen te organiseren. Dat het in een behoefte voorziet bleek al tijdens de ruilbeurs van afgelopen weekend, waar zelfs een complete flipperkast in Ninja Turtles thema werd aangeleverd.

Hoe deze avond in zijn werk gaat, vertelde Pechlivanidis in de OOG Ochtendshow. Beluister hieronder het interview terug.

Meer informatie over Recycle Sint Ruilbeurzen is te vinden op http://recyclesint.org.

Deel dit artikel: