Auto belandt in sloot bij ongeval op N360; politie neemt bestuurders mee

nieuws
Foto: Martin Nuver (112 Groningen)

Bij een ongeval op de N360, tussen de wijk Lewenborg en Garmerwolde, is dinsdagmiddag een personenauto in een sloot beland. Volgens RTV Noord zijn beide bestuurders meegenomen naar het politiebureau, omdat er mogelijk sprake zou zijn van opzet.

Wonderwel raakte geen van de betrokken bestuurders ernstig gewond. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de bestuurster van de auto die in de sloot belandde wel even nagekeken.

Een getuige van het ongeval zou melding hebben gemaakt van de ‘mogelijke opzet’ van het ongeval. Nadat de politie hiervoor aanwijzingen vond, zijn beide bestuurders meegenomen om een verklaring af te leggen.

auto in sloot Foto: Martin Nuver (112 Groningen)

Deel dit artikel: