Protesterende boeren op de tractor richting Den Haag vertrokken

nieuws
Foto: Robert van der Veen - 112groningen.nl

Tientallen boeren zijn dinsdagavond vertrokken vanuit de provincie Groningen richting Den Haag om daar te protesteren tegen het stikstofbeleid. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

De boeren verzamelden zich in de avonduren aan de Rijksstraatweg bij Noordhorn. “Ze komen overal vandaan”, zegt Martin Nuver van 112groningen.nl. “Ik sprak zojuist met iemand uit Aduard. Maar ik zag er ook uit Ten Boer en uit Haren.” De actiedag wordt georganiseerd door Actiegroep Farmers Defence Force. De dag begint woensdag in de Bilt waar de boeren zich verzamelen. Daarna vertrekken ze naar Den Haag om daar hun ongenoegen te laten horen over de stikstofcijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

In eerste instantie was het de bedoeling om te protesteren op het Binnenhof. Maar daar heeft de overheid een stokje voor gestoken.

Foto: Robert van der Veen – 112groningen.nl
Deel dit artikel:

 1. Zet hem op boeren en probeer geen enkele domme actie uithalen anders wordt dat weer door de landelijke media en politici ( hallo Rene Paas ) eruit gelicht.
  Geef de landelijke media geen kans om publieke opinie negatief te beïnvloeden, veruit de meerderheid van ons prachtige land zijn voor jullie en zorg dat het zo blijft.

  p.s. en zorg dat de niet Groninger Bart van der Werf (FVD) niet bij jullie gaan staan, deze ultieme faalbaas wil dat Groninger gasvelden helemaal worden leeg getrokken.

 2. Jammer dat de vandalen die in Groningen vernielingen hebben aangericht alweer vrijgelaten zijn zodat ze het in Den Haag nog eens over kunnen doen.

 3. Diegenen die de meeste vernielingen hebben gepleegd in de provincie zijn de politici die zolang mogelijk de aardbevingen hebben gebagatelliseerd terwijl ze al tientallen jaren van de risico’s wisten.

  Vergeet die publieke opinie gewoon, maak er een geweldige zooi van! Dat hebben die politici gewoon verdient. Ik zou zeggen aardbevingsslachtoffers, sluit je aan! Trek samen op naar Den Haag. Laat hen voelen hoe het is om in angst te leven dat je je bedrijf, huis of toekomst kwijtraakt.

  Of al die mensen die zoet is beloofd na het zuur.

  Aktie aktie!! Booooeerreeenn Booeeeerennnn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *