Overheidsdiensten blijven langer in Cascadecomplex

nieuws
Foto: Wutsje via WikiMedia Commons (CCY 3.0)

De rijksoverheid blijft voor langere tijd huurder van het Cascadecomplex. Het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) heeft de huurovereenkomst verlengd voor de Raad voor de Kinderbescherming, Dienst Uitvoering Onderwijs, het Agentschap Telecom. Dat meldt vastgoedmarkt.nl.

Een deel van het kantorencomplex wordt grootschalig verbouwd. Entrees van de gebouwen en de ruimtes van de Raad van de Kinderbescherming en DUO worden verbeterd. Daarnaast komt er een nieuw vergadercentrum. Ook wordt alle verlichting, in opdracht van de RVB, vervangen door leds.

Het Cascadecomplex is het grootste Rijksverzamelkantoor van Nederland. Zo’n zeventien verschillende rijksdiensten hebben een afdeling in het pand.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *