Groningse studenten naar eredivisie badminton

De Groningse studenten badmintonclub AMOR speelt aankomende zaterdag hun eerste wedstrijd in de eredivisie. Het is de eerste keer dat er een studenten badmintonclub in de eredivisie is gekomen.

In Haarlem wordt dit bijzondere seizoen afgetrapt. De spelers zijn erg blij met hun behaalde resultaat: ‘Supergaaf, ik had niet verwacht dat dit zou gaan gebeuren eerlijk gezegd,’ zegt speler Rik Wilbers. ‘Al een aantal jaren proberen we daar te komen en nu hebben we een beetje geluk gehad en zijn we er gekomen.’

Het team heeft zich extra goed voorbereid op dit belangrijke badmintonseizoen: ‘We hebben een extra trainingsmogelijkheid op de woensdag,’ zegt de trainer. ‘We hebben geen nieuwe spelers kunnen vinden, daarom spelen we dit seizoen met dezelfde spelers als vorig jaar.’

Waar het de spelers dit seizoen echt om gaat is vooral veel leren en plezier maken.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *