Green Day, Weezer en Fall Out Boy treden op in Stadspark

nieuws
Bevrijdingsfestival 2010. Foto: Wolter Deelman

Drie Amerikaanse gitaarbands spelen op 14 juni volgend jaar in Groningen, voor een concert in het Stadspark. Het gaat om Green Day, Weezer en Fall Out Boy.

Green Day doet tijdens een wereldtournee als enige Nederlandse stad Groningen aan. Ze spelen ze onder meer tracks van hun nieuwe album, dat enkele maanden daarvoor uitkomt. In het voorprogramma spelen de bands Weezer en Fall Out Boy..

Green Day gaat al bijna drie decennia mee. In januari 1992 speelde de band in Simplon aan het Boterdiep. De kaartverkoop start vrijdag 20 september om 10.00 uur via Ticketmaster. Een week later staat de tweede editie van Stadspark Live gepland.

Deel dit artikel:

  1. Dus twee weekenden achter elkaar een groot popconcert op de Drafbaan. Hoe zit dat met de belofte/richtlijn om daar niet twee weekenden achter elkaar een groot vergelijkbaar muziekevenement te houden? De omwonenden zijn weer de dupe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *