Brand in kinderdagverblijf Vinkhuizen snel onder controle

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

In een kinderdagverblijf aan de Kornalijnlaan in de wijk Vinkhuizen heeft woensdag aan het einde van de middag een kleine brand gewoed. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

De melding van de brand kwam rond 17.40 uur bij de hulpdiensten binnen waarop direct twee bluswagens en een hoogwerker ter plaatse werden gestuurd. “Bij aankomst bleek het wat mee te vallen”, vertelt Ten Cate. “In het pand was door nog onduidelijke oorzaak wat kleding en een afvalemmer in de brand geraakt. Deze vuurhaard is door de brandweer geblust.” Door de brand was er rook in het pand komen te staan. Brandweerlieden hebben het gebouw geventileerd om deze rook te verdrijven.

De schade in het pand is beperkt gebleven. Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: