Tuinteam zoekt Beijumers met groene vingers

Het Tuinteam Beijum biedt hulp aan mindervaliden of ouderen die moeite hebben om hun tuin netjes te houden. Maar wie zich nu aanmeldt moet wel geduld hebben, want door vele aanmeldingen is er een wachtlijst ontstaan van vele maanden.

De Beijumers met groene vingers zoeken daarom collega’s. Het tuinteam wil een tweede ploeg formeren om de achterstanden weg te werken. Daarom zoekt het Het Tuinteam nieuwe vrijwilligers. Dat wil helaas nog niet echt lukken, ondanks vele oproepjes op internet en via buurtkrantjes.

Het tuinteam is in 2014 tot stand gekomen door een toenemende vraag van bewoners uit de wijk die zelf hun tuin niet meer konden onderhouden.  Het tuinteam werkt nauw samen met de buurtconciërges in de wijk.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij het Tuinteam via WIJ-Beijum, via Christien de Ruiter. Contact opnemen kan via telefoonnummer 06 – 41 59 03 39 of via cderuiter@hotmail.com.