Vernielingen bij Ruskenveense plas

Er zijn vernielingen gepleegd aan het toiletgebouw en de sporttoestellen bij de Ruskenveense plas. De Wijkraad Hoogkerk is hier niet over te spreken.

‘Wij krijgen berichten binnen van vernielingen aan de toiletvoorziening en de outdoor sportvoorziening bij de Ruskenveense plas. Deze voorzieningen zijn bedoeld voor alle inwoners van Hoogkerk om gratis te gebruiken. Het toiletgebouw wordt onderhouden door LTC en kan gratis gebruikt worden tijdens de hete zomerdagen. De outdoor sportvoorziening is bedoeld voor iedereen die wil fitnessen of aan krachttraining wil doen.

Het kan niet de bedoeling zijn dat hier vandalisme aan wordt gepleegd. Wij roepen u op om verdachte situaties te rapporteren bij de politie, foto’s te nemen of mensen aan te spreken op hun gedrag. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat deze voorzieningen gratis gebruikt kunnen blijven worden!’ schrijft de Vereniging Wijkraad Hoogkerk.

 

Deel dit artikel: