Twee jongens overvallen eetcounter Korreweg

Een eetcounter aan de Korreweg is dinsdagavond rond 22.45 uur overvallen door twee jongens. Het personeel werd bedreigd met een mes en op een vuurwapen gelijkend voorwerp.

De overvallers gingen er op de fiets vandoor in de richting van de Oosterparkwijk. Het is niet bekend hoe groot de buit is. Er is niemand gewond geraakt. Agenten zijn een zoekactie gestart en forensisch rechercheurs gaan sporenonderzoek doen in het pand en de directe omgeving. De politie vraagt getuigen en mensen die meer informatie hebben, contact op te nemen. Van de overvallers is een signalement bekend.

Overvaller 1 is een jongeman van ongeveer 15 of 16 jaar oud en zo’n 1.70 meter lang. Hij heeft een zeer donkere huidskleur en droeg een zwarte jas en zwarte broek. Hij had een capuchon over het hoofd getrokken en een rode sjaal voor de mond. Hij droeg een klein zwart op een vuurwapen gelijkend voorwerp.

Overvaller 2 is ongeveer 14 jaar en zo’n 1.60 meter lang. Hij heeft een donkere huidskleur en droeg eveneens een zwarte jas en zwarte broek, met een capuchon over het hoofd. Hij had een mes bij zich.