Stadse brandweer assisteert bij uitslaande woningbrand in Overschild

nieuws
Foto: Marc Zijlstra & Mark Heikens - 112groningen.nl

De Stadse brandweer en de blusploeg van Ten Boer hebben in de nacht van zondag op maandag geassisteerd bij een uitslaande woningbrand aan de Graauwedijk in Overschild. Bij de brand raakte niemand gewond.

De melding van de brand kwam rond 03.25 uur bij de hulpdiensten binnen. Direct werden de brandweerkorpsen van Siddeburen en Ten Boer ter plaatse gestuurd. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al hoog boven het dak van de woning uit. Om het vuur onder controle te krijgen werd al snel meer hulp gestuurd. Onder andere de beide hoogwerkers uit de stad en ook het groot water transport dat in de kazerne aan de Sontweg gestationeerd staat, werden naar Overschild gestuurd.

Rond 04.30 uur meldde de brandweer dat de woning volledig verloren is gegaan. De bewoner had het pand zelfstandig kunnen verlaten. Hij is voor controle in een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *