Quintusschool zet zich in voor Make A Wish

Flessen inzamelen, speelgoed maken en koekjes verkopen. De kinderen van de Quintusschool in Glimmen zijn al sinds afgelopen kerst druk bezig om op allerlei manieren geld op te halen voor Make A Wish.

Make A Wish is een stichting, met als doel de allerliefste wens te vervullen van een kind dat getroffen is door een ernstige ziekte. De afgelopen 20 jaar dat de stichting actief is in Nederland hebben al veel kinderen bijvoorbeeld hun idool kunnen ontmoeten, of kunnen doen waar ze al tijden van dromen.

Komende vrijdag staat er een sponsorloop op het programma om geld binnen te halen. Wie wil weten hoe het allemaal in elkaar steekt en hoe je kunt doneren voor de sponsorloop en voor de andere activiteiten, kun je klikken op deze link.

https://makeawishnederland.org/actie/1237/quintusschool-zet-talent-in

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *