Petra Smeets nieuw lid van College van Bestuur Hanzehogeschool

nieuws
Petra Smeets

De Raad van Toezicht van de Hanzehogeschool  heeft besloten om Petra Smeets (51) te benoemen tot lid van het College van Bestuur van de school.

Smeets studeerde economisch publiekrecht/Europees recht aan de Universiteit Utrecht. Na een carrière bij het ministerie van Economische Zaken vervulde zij diverse functies bij de N.V. Nederlandse Gasunie, onder meer als CIO/Directeur ICT en Directeur Corporate Finance. Smeets is getrouwd en heeft een zoon en een dochter. Ze woont in Haren.

Smeets wordt onder andere verantwoordelijk voor de portefeuille Bedrijfsvoering. Ze volgt Paul van der Wijk op, die per 1 juli 2019 is begonnen als voorzitter Raad van Bestuur van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Het College van Bestuur bestaat nu uit Henk Pijlman (voorzitter), Rob Verhofstad en Petra Smeets.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *