Overval op bezorgrestaurant in Paddepoel

nieuws
Foto Martin Nuver. 112groningen.nl

Het bezorgrestaurant Domino Pizza aan de Zonnelaan in winkelcentrum Paddepoel is dinsdag even na middernacht overvallen.

Volgens een Burgernetmelding gaat het om twee getinte jongens die rond de vijftien á zestien jaar oud zijn. Ze zijn rond de 1.70 meter lang, en droegen beige jassen, spijkerbroeken en hadden ze een masker op. Na de overval zijn ze er vandoor gegaan. Het is nog onduidelijk of er iets is buit gemaakt. De politie meldt enkele goede tips te hebben ontvangen, maar de daders zijn nog niet aangehouden.

De laatste weken zijn er veel overvallen in Paddepoel en in de Korrewegwijk. Het gaat vaak om daders in de tienerleeftijd die een vuurwapen of een mes bij zich hebben.

Deel dit artikel:

 1. Wederom twee daders waarvan de ouders het schijnbaar geen probleem vinden dat hun kinderen op maandag nog na twaalven over straat rond lopen.
  Overigens ook erg handig om op de laagste omzet dag van de week een overval te plegen, die paar knaken die ze hebben zijn vandaag al weer op, het is slechts wachten op de volgende overval van deze twee heldere lichten.

  Zeer snel zullen deze twee ‘kontkruimels’ worden verwelkomt in het Poortje waar ze aldaar hun jeugd gaan afsluiten achter een gesloten deur.

 2. Maak ze nou niet wijzer dan ze al zijn @doe ..
  Als men nou die minkukels gewoon een jaartje opsluit ( of langer) dan is het probleem een poosje opgelost ..
  Nu worden ze na een reprimande “weer”.. naar huis gestuurd en dat is niet naar hun/het huis in Noord Afrika maar ergens in Vinkhuizen Selwerd of Paddepoel ..
  Verder weg wonen ze echt niet .. te beroerd om te lopen ..fietsen .. lui als ze zijn .
  ( als je begrijpt wat ik bedoel) …
  Met het slappe beleid van de politie voorgeschreven door onze gemeente “bestuurders”..zal dit nog jaren doorgaan en steeds erger worden.
  De eerst dooie zal dan ook geheel op de rekening van de handhaver kunnen worden verhaald…

 3. Antillianen ? ..zou kunnen ..maar dat opperde ik niet ..
  Mijn “gevoel”..zegt meer Noord-Afrikaans…. maar uitsluiten van wat jij suggereert…?
  Nee..dat doe ik zeker niet.
  Gewoon domme jongens ..die niet weten wat voor toekomst ze voor zichzelf verkwanselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *