Gewonden bij uit de hand gelopen ruzie in sportschool

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een ruzie in een sportschool in de Protonstraat op bedrijventerrein Hoendiep zijn twee mensen gewond geraakt. Dat meldt de politie.

Het incident ontstond even na 17.00 uur. “Door nog onbekende oorzaak kregen een aantal mannen ruzie”, vertelt een politiewoordvoerder. “Deze ruzie is vervolgens uit de hand gelopen. Eén man is met verwondingen voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Een ander slachtoffer is naar een huisartsenpost gebracht.” Het slachtoffer dat naar het ziekenhuis is gebracht is tegen zijn hoofd getrapt, de andere persoon heeft een snee opgelopen.

Burgernet
Na de ruzie is een derde persoon weggelopen. De politie heeft een Burgernetactie op touw gezet om deze man te vinden. “Wij zoeken een donkere man”, meldt een centralist van de meldkamer in het Burgernet-spraakbericht. “Deze man heeft een breed postuur, is rond de 1.80 meter lang, heeft opgeschoren zwart haar en droeg tijdens de ruzie een zwart jack en vermoedelijk een zwarte broek.” Bij aantreffen wordt geadviseerd om de politie te bellen en vooral om zelf geen actie te ondernemen.

Tekst gaat verder onder de foto

De ingang en een gebied in de sportschool is met linten afgezet. Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl

“In de sportschool is een gebied afgezet”
Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl staat bij de sportschool aan de Protonstraat. “Eén van de gewonden is zojuist in een ambulance weggevoerd. Voor het gebouw staan op dit moment nog drie politiewagens en een ambulancemotor. In de sportschool zie ik dat er een gebied is afgezet. Ter hoogte van de plek waar afgerekend kan worden zie ik een tas of iets dergelijks liggen. Ook de ingang van het gebouw is met politielint afgezet.”

De politie laat weten dat behalve de zoektocht naar de derde persoon, er ook onderzoek wordt gedaan in de Protonstraat. Daarbij gaat men onder andere in gesprek met getuigen maar probeert men ook sporen veilig te stellen. Daarvoor is onder andere de Technische Recherche ter plaatse.

Later meer.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl