Muziek en activiteiten tijdens USVA at the Park festival

Deze donderdag was de vijfde editie van USVA at the Park in het Noorderplantsoen. Er waren verschillende activiteiten zoals voetbal, twister en live muziek van lokale bands.

Het jaarlijkse festival is georganiseerd door USVA, de culturele studentenvoorziening van de Rijksuniversiteit Groningen. USVA richt zich normaal gesproken alleen op studenten, maar dit festival was voor iedereen.

Het thema van het festival is Bohemian Summer. De vereniging wilde in het kader van het 50-jarig bestaan een zomerse sfeer creëren. “Ze organiseren altijd wel leuke evenementen. We komen gewoon om te genieten van de muziek en de mensen hier. Lekker weertje erbij, biertje, lekker genieten”, vertellen twee bezoekers.

Volgend jaar zal USVA at the Park weer georganiseerd worden.