Motor en auto botsen in Hoogkerk

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk op Pinkstermaandag in Hoogkerk zijn een motor en een auto met elkaar in botsing gekomen. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde even na 10.00 uur op de Kerkstraat in Hoogkerk. “Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Ten Cate. Politieagenten en een ambulance waren snel ter plaatse. “De motorrijder is gecontroleerd in de ziekenwagen, maar het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis.” Zowel de auto als de motor werden door een bergingsbedrijf weggesleept. “De schade aan de motor is mij onbekend, de auto hield aan de botsing een scheefstaand achterwiel over.”

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: