Het weer met Johan Kamphuis: Na tropische dag tijdelijk koeler

nieuws
Hoornse Meer, foto Andor Heij

Vanmiddag (maandag) is het tropisch met kwikstanden rond 30 graden. Vanavond is het om 20:00 uur nog 28 of 29 graden en dus een zeer warme avond! De wind neemt af. Komende nacht daalt de temperatuur naar 17 of 18 graden en dat is pas tegen zonsopkomst.

door Johan Kamphuis

Dinsdag wordt het drukkend warm met tropische temperaturen van 32 of 33 graden. Er is veel zon en er trekken vooral in de middag een paar sluierwolken over. De wind uit het oosten tot zuidoosten is matig, rond kracht 3 en minder sterk dan vandaag. In de nacht 17 graden.

Woensdag loopt de temperatuur snel op naar rond 25 graden, maar steekt er in de middag een verkoelende noordenwind op. De temperatuur stijgt niet verder, maar zal in de loop van de middag een paar graden zakken. Er is veel zon maar later op de dag ook een paar wolken vanaf de Noordzee. In de nacht prima slaapcondities bij 11 of 12 graden.

VOORUITZICHTEN:
Donderdag is er meer bewolking en wordt het nog ‘slechts’ 19 of 20 graden. Vanaf vrijdag gaat het kwik weer in de lift en tijdens het weekend is het warm tot zeer warm met 25 tot 27 graden.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *