Dansschool korte tijd ontruimd vanwege gaslucht

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Een dansschool aan de Lijnbaanstraat in de wijk Binnenstad-Oost in de stad Groningen is vrijdagavond korte tijd ontruimd geweest vanwege een gaslucht. Niemand raakte gewond.

De melding van de gaslucht kwam rond 21.30 uur bij de hulpdiensten binnen die daarop direct een bluswagen ter plaatse stuurden. “Toen de brandweerlieden arriveerden stonden alle bezoekers en personeelsleden al buiten”, vertelt Rick ten Cate van tencatefotografie.nl. “De aanwezigen vertelden dat er in het gebouw een vreemde lucht werd geroken.” De mensen van de brandweer hebben daarop met speciale apparatuur metingen verricht. Terwijl de controle werd uitgevoerd kwam ook energiebedrijf Enexis ter plaatse die assisteerde. “Daarbij werden geen afwijkende waarden gemeten waarop het gebouw weer werd vrijgegeven.”

Waardoor de vreemde lucht werd veroorzaakt is onbekend.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *