Bomenridders willen raadsleden spammen met mails over Stadspark

nieuws
Foto: Bomenridders Groningen

De Bomenridders Groningen roepen bomenliefhebbers in de Stad op om de fractievoorzitters van Groningse gemeenteraad massaal te mailen met klachten over het toenemende aantal geplande activiteiten in het Stadspark.

De bomenridders stuurden dinsdagochtend een mail rond, inclusief een voorbeeldmail en een adressenlijst, waarin het oproept om raadsleden te mailen. Onder de noemer ‘Maak van het Stadspark geen pretpark’ hoopt het de raadsleden te bewegen om in actie te komen.

“Omdat we deze zorgen nog niet concreet kunnen maken maar wel het idee hebben dat de gemeente Groningen plannen heeft met het Stadspark, die de natuur van het park niet ten goede zullen komen. Dit jaar zijn er weer een aantal grootschalige festivals aan het bestaande rijtje activiteiten toegevoegd,” aldus Kristin McGee namens de bomenridders.