Gewonde bij vechtpartij op Korreweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een woning aan de Korreweg heeft dinsdagavond een vechtpartij plaatsgevonden. Daarbij is één persoon gewond geraakt.

De vechtpartij vond rond 20.50 uur plaats. “Eén persoon is door ambulancemedewerkers behandeld”, vertelt Rick ten Cate van tencatefotografie.nl die ter plaatse is. Behalve een ziekenwagen staan er ook verschillende politiewagens in de straat. “Een verdachte is door politieagenten overgebracht naar het politiebureau.” Ook het slachtoffer dat behandeld moest worden is naderhand overgebracht naar het bureau.

De melding van een vechtpartij kwam aanvankelijk binnen als een geweld/steekpartij. “Sinds deze week wordt er gewerkt met een nieuw alarmeringssysteem op de meldkamer”, licht Martin Nuver van 112groningen.nl toe. “Dat is nog even wennen. Uiteindelijk bleek het te gaan om een vechtpartij waarbij uit mijn bronnen blijkt dat het slachtoffer een verwonding had aan zijn hoofd.”

Op de plaats van de vechtpartij is onderzoek gedaan. Agenten zijn onder andere in gesprek gegaan met buurtbewoners en voorbijgangers om een beeld te krijgen wat er gebeurd is. Over de precieze aanleiding van de vechtpartij is nog niets bekend.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl