Zondag ondanks brand seizoensopening Sterrebos Live

nieuws

De Muziekkoepel is nog niet hersteld na de brand maar zondag 12 mei is wel het eerste van de jaarlijkse vijf Openluchtconcerten in het Sterrebos.

“We schrokken ons een hoedje toen we hoorden dat de muziekkoepel in het Sterrebos flink had gefikt. De constructie bleef in stand en de schade beperkt. Alhoewel, er werd een behoorlijke ravage aangericht. We huldigen Brandweer en Gemeente voor hun voortvarende aanpak. De schade is nog niet hersteld. We nodigen dus vooral de dader(s) aanstaande zondag uit om even een kijkje te komen nemen.

Het lijkt wat frisjes te blijven maar we hebben twee fijne bands. Om 14.30 uur starten we met The Blues Galary met de jonge zanger en gitaarvirtuoos Reinout van der Veen en Jetse Driesen (gitaar) in front en voortgestuwd door de oude rotten Hannes Langkamp op Drums en Gerrit Veen op bass. Dat levert dan een mooie moderne blues op met soms een uitstapje naar de bluescountry, swamp enz.  Daarna: Jonas & the Earthian Roots, reggaemusic en nog voor een goed doel ook.

Attenderen we jullie er nog even op dat we te gast zijn in een sfeervolle en waardevolle omgeving. Neem fijne herinneringen mee naar huis, ruim rommeltjes op en laat alleen je voetstappen achter. Parkeer je fiets niet tegen de bomen en ook niet op de looppaden’, schrijft het organiserende comité.