Identiteit slachtoffer moord Jaagpad bekend

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De man die dinsdagavond bij het Jaagpad in Groningen werd vermoord is de 27-jarige Hidde Bergman. Dat meldt RTV Noord donderdagavond.

De man woont in Groningen, maar is afkomstig uit Midwolda. Bergman was lid van een atletiekvereniging uit Winschoten. Mogelijk was hij aan het hardlopen toen hij werd neergestoken.

Het Dagblad van het Noorden meldde eerder dat Bergman een willekeurig slachtoffer was. Het Dagblad wist dat via een bron bij de politie. Getuigen in de buurt hadden er een verwarde man gezien.

De moordenaar loopt nog steeds vrij rond. De dader is tussen de 25 en 30 jaar oud en zou een zuid Europees uiterlijk hebben.

Deel dit artikel:

  1. Erg slecht om de naamsgegevene van het slachtoffer te noemen. Dat RTVNoord al meer en meer gefocust is op sensatie hoeft OOG niet over te nemen. De Telegraaf van het noorden. DvhN doet dat veel beter. Respect voor de nabestaanden!

  2. Ik zou zeggen tegen het kabinet om nog meer te gaan bezuinigen op psychische hulp verlening zodat nog meer van die ‘gekken’ vrij rond lopen. En ik gebruik bewust het woord ‘gek’ en niet al die eufemistische woorden die de overheid zo graag gebruiken.

    Zo weten we ook ondertussen dat de kinder moordenaar Julian C. bezig is om in Groningen te gaan vestigen en heeft al meerdere keren begeleid verlof gehad in Groningen, vele voormalige ‘Mesdag’ patiënten wonen overigens Beijum. ( wat de overheid schijnbaar ziet als het afvoerputje van de stad.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Moord_op_Jesse_Dingemans

    https://www.bndestem.nl/bergen-op-zoom/facebook-ontploft-na-bericht-mogelijke-vrijlating-julien-c-onbegrijpelijk-de-dader-lacht-zijn-broek-van-zijn-kont~a09c0aaa/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *