Inloopavond over werkzaamheden rond het Paterswoldsemeer

nieuws
Foto: HVR Groep

Aanstaande donderdag is er een inloopavond bij de Meerschapsboerderij in Haren over de plannen en werkzaamheden in en rondom het Paterswoldsemeer. Het waterschap Noorderzijlvest licht op deze avond zijn plannen toe over de werkzaamheden bij de Lage Wal en het peilbesluit voor het Paterswoldsemeer.

Tijdens de avond kunnen belangstellenden zich laten informeren over alle gezamenlijke initiatieven in en rondom het meer en hun belangen en wensen naar voren brengen. Ook als die wensen gaan om informatievoorziening, informatiedeling, kennisdeling, meedenken of meedoen. Verder worden de effecten van recreatie op het meer onderzocht en wordt een moeraszone aangelegd met baggerspecie. Het project Lage Wal is inmiddels in uitvoering.

De inloopavond vindt plaats op donderdag 18 april 2019 van 16.00 tot 20.30 uur. Gedurende die tijd is vrije inloop mogelijk. Locatie is de Meerschapsboerderij aan de Veenweg 46 in Haren.

Deel dit artikel: