Lycurgus wint topper tegen Sliedrecht

Abiant Lycurgus heeft woensdagavond de topper in de kampioenspoule tegen Sliedrecht Sport gewonnen. In de topsporthal van het Alfa-college werd het 3-1.

In de eerste set lieten de Groninger volleyballers de tegenstanders alle hoeken van het veld zien: 25-9. In de tweede set kwam de thuisploeg al snel met 0-4 achter, en de achterstand werd niet meer omgebogen. De mannen uit Sliedrecht pakten het tweede setpunt: 22-25. De twee laatste sets gingen weer naar Lycurgus: 25-22 en 25-18.

Alle ploegen hebben nu 3 wedstrijden gespeeld in de kampioenspoule. Lycurgus staat weer bovenaan, met 11 punten. Draisma Dynamo uit Apeldoorn staat op de tweede plaats met 10 punten en Sliedrecht is derde met 9 punten.