Goede prestaties Groninger bowlers bij Special Olympics

sport

De bowling deelnemers aan de Special Oympics World Summer Games in Abu Dhabi 2019  zijn terug in Groningen. Met de plaatsen 2 tot en met 8 werden prima prestaties geleverd.

Marlous Raangs, Sandra Schreuder  en Odette Visser  van Brug Regio Stad Groningen hebben als leden van het team nl onder leiding van de coaches Henny Sikkenga en Bart Beijring  van 14 tot en met 21 maart deelgenomen aan de spelen voor mensen met een verstandelijke beperking.

De bowling deelnemers uit Groningen moesten strijden in het bowlingcentrum van het Zayed Sport City complex waar 40 bowlingbanen waren. Eerst waren ze erg onder de indruk van de omgeving maar later werden de prestaties steeds beter.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *