“De week volgens SIKKOM” bij OOG Radio

nieuws
foto: Jan Buwalda

Stadsblog SIKKOM zal vanaf donderdag 21 maart wekelijks te horen zijn op OOG Radio in het programma Daan&Haan.

In het nieuwe radio-onderdeel ‘De week volgens SIKKOM’ gaat journalist Willem Groeneveld op eigen wijze de week met de luisteraar doornemen.

Programmamakers Olthoff en Haan zijn blij met de toevoeging in hun radioshow. Haan: “Het idee leefde al een tijdje. We kwamen elkaar wel eens tegen ‘in het veld’ en telkens speelden we met dit idee. Dat we er mee starten zie ik als een versterking tussen verschillende platforms.”

Over de inhoud van het radio-item is Groeneveld heel duidelijk: “Ik vind ’t mooi om het geluid van SIKKOM ook via de ether te laten horen. En tof dat de jongens van OOG dit voorstel hebben gedaan. Goede omroep die met minimale middelen puik werk levert en al jaren fungeert als perfecte springplank voor Gronings mediatalent.”

‘De week volgens SIKKOM’ is iedere donderdagavond te horen tussen 18.00 en 19.00 uur tijdens Daan&Haan op OOG radio.

Deel dit artikel: