Protest bij PVV avond, journalisten geweigerd

nieuws

PVV Tweede Kamerlid Martin Bosma spreekt vanavond in Huis de Beurs in Groningen en daar zijn diverse organisaties niet blij mee. Ook zijn er journalisten door de PVV geweigerd.

Anti Fascistische Aktie (AFA) gaat met spandoeken protesteren en gaat flyers uitdelen. “De PVV is in onze visie een extreemrechtse partij die niet thuis hoort in onze samenleving”, aldus AFA. Het Comité Groningen Tolerant heeft De Beurs opgeroepen geen zalen meer te verhuren aan organisaties als de PVV.

Bosma spreekt in Groningen onder het mom “Democratie onder vuur”. Het is een onderdeel van de verkiezingscampagne voor de Provinciale Staten van de PVV.

Het Dagblad van het Noorden meldt dat hun verslaggever Chris Bakker niet meer welkom is op de bijeenkomst, net als Willem Groeneveld van het stadsblog Sikkom. Beide zouden komen, maar de uitnodiging is ingetrokken. De PVV liet weten dat de avond voor sympathisanten is voor de PVV en niet voor de media.

Deel dit artikel: