Ontbijtkoek voor ongemak bij tijdelijke fietsdoorgang Helperzoom

nieuws
Foto: Aanpak Ring Zuid

Om fietsers te attenderen op de sluiting van de tijdelijke fietstunnel op de Helperzoom heeft Aanpak Ring Zuid dinsdagmiddag ontbijtkoek uitgedeeld aan de gebruikers van de fietsroute. Vanaf woensdagochtend moet het fietsverkeer via de Verlengde Lodewijkstraat gaan rijden.

Vanaf woensdag 20 februari is de Helperzoom een week lang afgesloten voor alle verkeer in verband met de sloop van het Esperantoviaduct. Fietsers kunnen  gebruik maken van de Verlengde Lodewijkstraat en de fietstunnel bij station Europapark. Op donderdag 28 februari gaat de Helperzoom weer open voor alle verkeer.

De 150 koeken waren in een mum van tijd op. Ook woensdagochtend delen worden er ontbijtkoeken uitgedeeld.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *