“Nieuwjaarsfestival MartiniPlaza trok 5.000 bezoekers”

nieuws
Foto: MartiniPlaza

Het nieuwjaarsfestival in MartiniPlaza heeft dinsdagavond vijfduizend bezoekers getrokken. Dat meldt de directie van Martiniplaza.

Maar liefst 5.000 mensen proostten daar met elkaar op het nieuwe jaar. Directeur Willem de Kok van MartiniPlaza spreekt van een goede editie: “Het programma concentreerde zich meer op het festivalterrein in de middenhal waardoor er een echte feestelijke sfeer ontstond. Het optreden van het Noordpool Orkest was echt fantastisch, het wordt steeds meer een Nieuwjaarsconcert”. De organisatie moest het wel stellen zonder de aanwezigheid van burgemeester Peter den Oudsten.

Het Nieuwjaarsfestival vond voor de derde keer plaats in MartiniPlaza. Voorheen werd het nieuwe jaar ingeluid in De Oosterpoort.

Deel dit artikel: