Kerstmarkt als ontmoetingsplek Korrewegwijk

Dinsdagmiddag vloeiden de glühwein, de snert en de chocolademelk rijkelijk op de kerstmarkt in het seniorencentrum De Hamrikheem in de Korrewegwijk.

De kerstmarkt is een initiatief van WIJ Korrewegwijk, Vrouwenhuis Jasmijn en Ontmoetingscentrum Odensehuis. Met behulp van deze markt willen de organisatoren de buurtbewoners meer betrekken bij het seniorencentrum. Herman van Overberg van Lentis ziet dat eenzaamheid een probleem blijft: “Ook onze buurtbewoners hebben last van eenzaamheid en op deze manier willen we laten zien dat ze hier ook welkom zijn.”

Buurtbewoners kunnen tijdens deze kerstperiode meedoen met verschillende activiteiten bij het seniorencentrum. Op deze manier hopen de initiatiefnemers dat de buurtbewoners meer in contact komen met de ouderen in de wijk.