Extra noten op het menu tijdens de huiskamermuziekweek

Met een strijkkwartet is de huiskamermuziekweek maandag begonnen in de bierbrouwerij Martinus aan de Kostersgang. Derdejaars studenten van het Prins Claus Conservatorium treden elke middag op in verschillende locaties in de stad. De avondconcerten vinden plaats in het Prins Claus Conservatorium. 

Er zijn meerdere concerten op verschillende locaties in de stad georganiseerd waarbij iedereen kan luisteren naar klassieke muziek. In een uur zijn er vijf verschillende optredens. Er zijn strijkers en operazangers te bewonderen.

De huiskamermuziekweek wordt twee keer per jaar georganiseerd door studenten van het Prins Claus conservatorium van de Hanzehogeschool. Tijdens deze concerten spelen vijf verschillende muziekgroepen. Tijdens het concert worden de studenten beoordeeld en kunnen zij ervaring op doen met optreden.