“Steekincident Wilgenlaan gevolg van burenruzie”

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Een steekpartij in een woning aan de Wilgenlaan in Paddepoel is vermoedelijk het gevolg van een burenruzie. Dat melden verschillende incidentenwebsites aan OOG Tv.

Het incident vond rond 20.00 uur plaats. Een 68-jarige man uit de stad raakte gewond. Hij is met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Een verdachte, een 68-jarige buurman, kon al snel worden ingerekend door de politie. De twee hadden al langere tijd een conflict. De forensische opsporing heeft in het gebouw onderzoek gedaan. “Ze hebben eerst onderzoek gedaan op de tweede verdieping van het appartementenblok”, vertelt Wesley Bos van groningsnieuws.nl. “Nu zijn ze bezig in een woning op de eerste etage.” Martin Nuver van 112groningen.nl ziet dat er heel wat wat foto’s gemaakt worden. “Ik ga er vanuit dat er flink wat sporen in de woning zijn die nu veilig worden gesteld.”

Omstanders laten weten dat de oorzaak van de steekpartij vermoedelijk een burenruzie is geweest. Rond hetzelfde tijdstip was er ook heel wat politie op de been op Zernike. Bij een fietspad waren agenten op zoek naar een verdachte. Het is onbekend of deze zoektocht te maken heeft met het incident aan de Wilgenlaan.

Wesley Bos maakte een filmpje van het onderzoek aan de Wilgenlaan

Foto: Wesley Bos – groningsnieuws.nl
Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Foto: Raymond Bos – groningsnieuws.nl
Foto: Raymond Bos – groningsnieuws.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *