Lijsttrekkersdebat Groninger Forum uitverkocht

nieuws
Uitslagenavond in Groninger Forum, foto Lesley Pietens

Het Lijsttrekkersdebat van maandag 19 november in het Groninger Forum is uitverkocht: er zijn geen kaarten meer verkrijgbaar.

Het debat is georganiseerd in samenwerking met OOG TV , het Dagblad van het Noorden en het Forum. Het debat wordt geleid door de verslaggevers Ecco van Oosterhout van OOG TV en Frank von Hebel van het Dagblad van het Noorden.

Aan bod komt een groot aantal kwesties die spelen in de drie betrokken gemeenten Groningen, Haren en Ten Boer. Het gaat bijvoorbeeld over wonen, over groen en energie, verkeer, de bevingen, de stedelijke economie en armoede in de stad. Het debat wordt rechtstreeks uitgezonden door OOG TV, om acht uur begint de uitzending.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *