Gratis oordopjes voor bewoners Brailleweg en Vondellaan

wijken
Foto: GoolgeMaps

Omdat de wegwerkzaamheden, die in de nacht van dinsdag op woensdag gaan plaatsvinden aan de Brailleweg en de Vondellaan, geluidshinder gaan opleveren, kunnen omwonenden gratis een setje oordopjes afhalen aan de het Ring Zuid Paviljoen aan de Muntinglaan.

Tijdens deze afsluiting gaat Combinatie Herepoort op meerdere locaties in deze straten de klinkers in de weg vervangen door asfalt. De Brailleweg is afgesloten tussen 0.00 en 3.00 uur en de Vondellaan tussen 3.00 en 6.00 uur.

Het vervangen van de klinkers door asfalt gaat geluidshinder opleveren. Om de weg te herstellen wordt een deel van het afsfalt weggefreesd. Volgens Combinatie Herepoort is hinder onvermijdelijk. Wie daarmee gebaat is, kan gratis een setje oordoppen afhalen in het Paviljoen Ring Zuid aan de Muntinglaan 2.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *